Om Amorin

Danmarks største udlejningsforretning

Hos Amorin træder du ind i fantasiens verden

Amorin blev grundlagt i året 1917 og beskæftiger sig primært med udlejning af kostumer, herre- og dameselskabstøj og rekvisitter til både private og firmaer. Vi har gennem årene i kostume og teaterbranchen oparbejdet en kæmpe viden om de mangeartede behov, der melder sig, når du som kunde har behov for kostumer til et arrangement. Det sikrer dig den helt rigtige løsning uanset arrangementets størrelse. Og naturligvis altid leveret til tiden. Vort sortiment dækker over tusindvis af kostumer og selskabstøj til enhver lejlighed, såsom bryllup, konfirmation, barnedåb, karneval, temafester, galla- og banketmiddage, firmaarrangementer, byfester og -optog. For blot at nævne nogle få. Så du går aldrig forgæves med dine ønsker og behov hos os. Og naturligvis til konkurrencedygtige priser. Kontakt os venligst i god tid næste gang du har behov for at leje kostumer eller selskabstøj og hør hvordan Amorin kan hjælpe dig med at få gjort dit arrangement til et uforglemmeligt et af slagsen.

Hvis du kan forestille dig det - så kan vi levere det

Nye, spændende kostumer tilføjes jævnligt vort i forvejen store sortiment takket være vor interne kreative team, som igennem mange år har opnået stor anerkendelse for sine flotte og kreative kostumer og tøj. Det er også teamet, som tilpasser selskabstøjet præcist efter dine mål, og efter aftale og behov kan foretage radikale ændringer på tøjet.

Hos Amorin kan du forvente mere...

Vore specialtrænede kostumekonsulenter overlader intet til tilfældighederne, men sørger hele tiden for at hjælpe dig med at vælge det rette kostume, sikrer korrekte mål samt sørger for, at du husker at få de helt rigtige rekvisitter med. Det er din garanti for, at kostumet, selskabstøjet eller brudekjolen er helt perfekt, når det afhentes/sendes. Inden du afhenter / får tilsendt dit selskabstøj, er tøjet effektivt renset/presset på bedste måde. Herudover har vi efterset, at alle mål holder, samt at tøjet i øvrigt er i bedste stand. Det sikrer dig en uforglemmelig aften.

Amorin realiserer dine vildeste ønsker

Amorin har indgående kendskab til levering af kostumer til større arrangementer, idet ikke kun store hotelkæder og restauranter benytter vor ekspertise, men også kendte film- og TV-selskaber, teatre, reklamebureauer samt fotografer er faste kunder hos os. Vi overtager efter aftale helt rollen med styring af opgaven således, at du som kunde kan koncentrere dig om andre vigtige opgaver i forbindelse med arrangementet eller produktionsopgaven. Få en af vore kostumekonsulenter med på råd, næste gang du står og skal planlægge et større arrangement / produktion.

Vi gør det ganske enkelt let at leje, uanset hvor du bor!

Vores mission er i al sin enkelhed at gøre det let for dig at leje eller købe dine kostumer og tilbehør, uanset hvor i landet du bor, understøttet af faguddannet personale, moderne it-systemer samt en kundetilpasset service.

Tegn en lejesikring og undgå kedelige ekstraregninger

For blot kr. 25,- pr. kostume / dragt kan du sikre dig mod ærgerlige ekstraomkostninger til erstatning, såfremt uheldet har været ude. Hør mere om LejeSikring© hos vore kostumekonsulenter eller læs mere herom i vore lejebetingelser.

Amorin gør det lidt lettere at være velklædt

Selvom du er studerende, og budgettet er stramt, skal du naturligvis også have mulighed for at komme velklædt til festen, uanset om det er til årets gallafest på skolen eller til det store kostumeparty. Fremvis dit studiekort når du lejer i forretningen, og du opnår hele 10% rabat (det gælder dog ikke ved køb).

Velkommen i Amorin!

Alt image